OGIBiz Website

Main Description
2931289

4G SPA SOLUTIONS– PANAGIOTA MASTORA NIK. 693 0871304

Menu
2930281
Space
2930523
Main Description
2930524

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

Horizontal Image Area
2930529

Ολιστικό Μασάζ – 25 ώρες από 350€

Το Ολιστικό Μασάζ είναι ένα απολαυστικό, χαλαρωτικό μασάζ που φροντίζει όλη την οντότητα και εστιάζει στην τρισδιάστατη ανθρώπινη φύση – σώμα, μυαλό και πνεύμα. Βασίζεται στο μυοχαλαρωτικό μασάζ, ωστόσο περιλαμβάνει μια ποικιλία Τεχνικών Εναλλακτικής Ιατρικής όπως Σιάτσου, Ρεζουβάνς, Αγιουρβέδα κ.λπ. Αναζωογονεί άμεσα το σώμα, αποτοξινώνει και μειώνει τον μυϊκό πόνο. Επηρεάζει θετικά το Νευρικό Σύστημα, το Λεμφικό, το Κυκλοφορικό και το Μυϊκό Σύστημα του σώματος ταυτόχρονα.

Λεμφικό Μασάζ – 30 ώρες από 450€

Το λεμφικό μασάζ πλησιάζει τα επιφανειακά λεμφικά αγγεία και «ξυπνά» τους λεμφαδένες του σώματος με σκοπό την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική επιστροφή της λέμφου στο φλεβικό τμήμα της κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό το μασάζ βοηθά το σώμα να αποτοξινώσει και να επαναφέρει τη δύναμή του ιδιαίτερα όταν είναι αντιμέτωπο με επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. Το λεμφικό μασάζ βοηθά ειδικά στο λεμφικό οίδημα, την κατακράτηση υγρών στο σώμα, ενάντια στη συσσώρευση τοπικού πάχους και εναπόθεση λίπους, στον μπλοκαρισμένο μεταβολισμό και στο χαμηλό ανοσοποιητικό

Horizontal Image Area
2930530

Λεμφικό Μασάζ – 30 ώρες από 450€Μασάζ Κυτταρίτιδας με τεχνικές Λεμφικού Μασάζ – 20 ώρες από 350€

Αυτό το μασάζ βοηθά στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος του δέρματος, το οποίο είναι μια πολύ συνηθισμένη διαταραχή κατά την οποία το δέρμα έχει εμφάνιση «φλούδας πορτοκαλιού» ή «εμφάνιση στρωμάτων», βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζοντας τη λέμφο και αφαιρώντας τις τοξίνες από το σώμα. Καταπολεμά την ξηρότητα και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Συνδυάζει επίσης τεχνικές από λεμφικό μασάζ, το οποίο συμβάλλει περισσότερο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας κάνοντας παροχέτευση της λέμφου και αποβάλλοντας τοξίνες και περιττό λίπος. Η θεραπεία αυτή θα πρέπει να διεξάγεται σε εβδομαδιαία βάση και να πωλείται σε σετ των 6 θεραπειών.

Horizontal Image Area
2930531

Μασάζ με Ζεστά Αρωματικά Πουγκιά – 20 ώρες από 320€

Μασάζ με Ζεστά Αρωματικά Πουγκιά, όχι μόνο σε κάνει να νιώθεις ότι βιώνεις εξωτική εμπειρία σε μαγευτικά μέρη και σε χαλαρώνει βαθιά, αλλά επίσης αποτοξινώνει το σώμα σου και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Στο Μασάζ με Πουγκιά χρησιμοποιούνται ειδικά που συνήθως περιέχουν άλατα, βότανα και αιθέρια έλαια. Εφαρμόζεται ζεστό σε συγκεκριμένα σημεία σε όλο το σώμα, αν και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στο πίσω μέρος και σε συνδυασμό με συγκεκριμένες τεχνικές μασάζ χαλάρωσης και εξισορρόπησης, σίγουρα δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης.

Horizontal Image Area
2930532

Hot Stone Massage - Μασάζ με Ζεστές Πέτρες – 20 ώρες από 360€

Το Hot Stone Massage είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες σε κέντρα spa σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει το όφελος των τεχνικών μασάζ με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ηφαιστειακών πετρών, οι οποίες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο και μαγνήσιο. Αυτή η θεραπεία αναζωογονεί τους κουρασμένους, χωρίς ενέργεια, ανακουφίζει από το άγχος, τη μυϊκή δυσκαμψία, αποτοξινώνει το σώμα και χαλαρώνει σε βάθος. Τα θετικά αποτελέσματα της αρωματοθεραπείας προστίθενται με την χρήση τοπικών αιθέριων ελαίων.

Horizontal Image Area
2930536

Ολιστική Ιπποκρατική Μάλαξη – 20 ώρες από 420€

Το ιπποκρατικό μασάζ είναι ένα ολιστικό μασάζ που επηρεάζει το σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματα. Εργαζόμαστε στα ενεργειακά κανάλια, παρόμοια με το Shiatsu, των τέσσερων ιπποκρατικών φλεβών (μεσημβρινοί). Από αυτά τις τέσσερες κύριες διαδρομές, τρεις από αυτές ταξιδεύουν κατά μήκος του μυοσκελετικού συστήματος και ένα κατά μήκος των σπλάχνων. Συνδέονται με το νευρικό σύστημα και έχουν θετική επίδραση στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα ενεργειακά μας κέντρα (όπως περιγράφεται από τον Πλάτωνα στο διάλογο Τίμαιος)

Rejuvance (Ρεζουβάνς) – 40 ώρες από 550€

Rejuvance σημαίνει αναζωογόνηση και αυτό ακριβώς κάνει στην επιδερμίδα. Μοναδική Τεχνική Μασάζ σε πρόσωπο-αυχένα-κεφάλι που αναζωογονεί, ανασηκώνει και θρέφει το δέρμα σε βάθος. Προσφέρει ξεκούραση σε όλο το σώμα, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από το άγχος, τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες και τους πόνους στον αυχένα. Η Θεραπεία αυτή ολοκληρώνεται σε 6 διαφορετικές συνεδρίες. Βαθιά χαλάρωση και εκπληκτική αναζωογόνηση με μία μόνο συνεδρία για μία ξεχωριστή εμφάνιση σε ένα event.

Shiatsu (Σιάτσου) – 40 ώρες από 750€

Το Shiatsu είναι μια ιαπωνική τεχνική θεραπείας που περιλαμβάνει πιέσεις, διατάσεις και διάφορες ανατολικές τεχνικές μασάζ. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε ειδικό στρώμα στο πάτωμα και το άτομο φοράει άνετα ρούχα όπως φόρμες. Βοηθά στην εξισορρόπηση ολόκληρου του οργανισμού και έχει ολιστική επίδραση στο Σώμα, στο Νου και στο Πνεύμα. Βοηθά τόσο τα όργανα όσα και τα συναισθήματα ταυτόχρονα.

Horizontal Image Area
2930535

Reiki (Ρέικι) 12 -20 ώρες (Α', Β' Βαθμός) από 250€

Είναι ακόμα σημαντικό να ζείτε και να ενεργείτε με τρόπο, o οποίος προάγει την αρμονία με τους άλλους. Μία θεραπεία που ενισχύει την ενέργεια και την ισορροπία στο σώμα.

Πραγματοποιείται με χειροθεσία σε συγκεκριμένες θέσεις στο σώμα και με την ενέργεια που διοχετεύεται μέσα από τα ενεργοποιημένα χέρια του θεραπευτή. Επιπλέον, μέσα από την ενέργεια του ρέικι αποκαθίσταται η αρμονία και η ισορροπία σε όλα τα επίπεδα, αλλά βοηθά σημαντικά και στην πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου. Ο Mikao Usui, ο ιδρυτής του συστήματος φυσικής θεραπείας του Ρέικι, συνέστησε ότι κάποιος χρειάζεται να ασκήσει ορισμένα απλά ηθικά ιδανικά για την προώθηση της ειρήνης και της αρμονίας, τα οποία είναι σχεδόν παγκόσμια κοινά σε όλους τους πολιτισμούς.

Main Description
2930528

Κατά τη διάρκεια ενός διαλογισμού αρκετά χρόνια μετά την ανάπτυξη του Reiki, ο Mikao Usui αποφάσισε να προσθέσει τις 5 Αρχές του Ρέικι στην πρακτική του Ρέικι. Οι Αρχές προέρχονταν εν μέρει από τις πέντε αρχές του αυτοκράτορα Meiji της Ιαπωνίας που θαύμαζε ο Mikao Usui. Οι Αρχές αναπτύχθηκαν για να προσθέσουν πνευματική ισορροπία στο Usui Reiki. Ο σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι η θεραπεία του πνεύματος ενέχει την συνειδητή απόφαση να βελτιωθεί και να εξελιχθεί ο ίδιος ο άνθρωπος, κατι που είναι απαραίτητο μέρος της θεραπείας του Ρέικι.

** Ο τιμές που αναγράφονται αφορούν εκπαίδευση σε 1-2 άτομα. Αν υπάρξει διαφοροποίηση στον αριθμό των μαθητών και των ωρών όπου είναι εφικτό να γίνει, ρωτήστε μας για την διαφορά που προκύπτει.

*** Περιλαμβάνονται σημειώσεις και το κατάλληλο υλικό μάθησης ανά τεχνική.

**** Μετά το πέρας των μαθημάτων πραγματοποιείται γραπτή και πρακτική αξιολόγηση. Επίσης, στους 6 μήνες και στον χρόνο επανελέγχεται το επίπεδο υπηρεσίας όσον αφορά την τεχνική που διδάχθηκαν οι θεραπευτές του spa.

*****Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Space
2930533
Footer
2930286

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


+30 693 0871304
gmastora@4g-spaconsulting.com
ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ