OGIBiz Website

Main Description
2931289

4G SPA SOLUTIONS– PANAGIOTA MASTORA NIK. 693 0871304

Menu
2930281
Space
2930484
Main Description
2930485

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα υπηρεσιών μας!

Horizontal Image Area
2930490

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SPA MENU 650€

Μία ολοκληρωμένη παρουσίαση όλων των θεραπειών και υπηρεσιών ενός spa είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική για τις πωλήσεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό κάθε spa να έχει το δικό του εξειδικευμένο spa menu σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Σίγουρα είναι αυτό που δίνει την πρώτη εικόνα και τις βασικές πληροφορίες για το είδος των θεραπειών που πραγματοποιούνται σε κάθε spa αλλά είναι ένα πολύ καλό “εργαλείο” πώλησης αφού καθρεφτίζει με το design του, με το ύφος, με τα χρώματα, γενικά όλο το marketing του εντύπου αλλά και με τις υπηρεσίες που περιέχει ξεκάθαρα την ποιότητα ενός spa και ανεβάζει έτσι το prestige του.

Ένα αποτελεσματικό μενού θεραπειών πρέπει να περιλαμβάνει μία ποικιλία πρωτοκόλλων και θεραπειών χωρίς να είναι πολύ εκτενές, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελατολογίου και να έλκει την προσοχή τους, να διαβάζεται ευχάριστα, με την ορολογία και τις λέξεις που χρησιμοποιούνται να δημιουργούνται αυτόματα εικόνες και συνειρμοί στον εγκέφαλο του αναγνώστη, να αξιοποιούνται αποτελεσματικά όλοι οι χώροι του spa όπως σάουνα και τζακούζι και να είναι συνδεδεμένο με το προφίλ της επιχείρησης ή του ξενοδοχείου μέσα στο οποίο βρίσκεται το spa. Έτσι, μελετάμε διεξοδικά την τοποθεσία της επιχείρησης, την φιλοσοφία και το προφίλ της, την αρχιτεκτονική του χώρου, το αν λειτουργεί όλο τον χρόνο ή συγκεκριμένη χρονική περίοδο, το είδος του spa, το πελατολόγιο και πολλές άλλες λεπτομέρειες που κρίνονται απαραίτητες για να αποδοθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ποιότητα και το ύφος του spa έχοντας σαν αποτέλεσμα την κερδοφορία της επιχείρησης.

Main Description
2930489

Περιλαμβάνεται:

 • Επιλογή κατάλληλων προϊόντων λιανικής και καμπίνας
 • Επιλογή κατάλληλων πρωτοκόλλων και θεραπειών spa
 • Μελέτη του spa
 • Δημιουργία Μενού Θεραπειών & Υπηρεσιών Spa (κείμενα, marketing & design)
 • Ανάλυση κόστους θεραπειών & ποσοστού κέρδους
 • Τεχνικές πώλησης κατά την παρουσίαση του μενού
 • Εκπαίδευση στην πραγματοποίηση των πρωτοκόλλων

** Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης
*** Τα μενού θεραπειών βασίζονται και στις δυνατότητες των θεραπευτών. Μπορεί να γίνει αναβάθμιση της γνώσης των θεραπευτών και η εκμάθηση νέων τεχνικών το οποίο δεν περιλαμβάνεται στην τιμή και μπορεί να γίνει επιπλέον πρόταση και προσφορά.
**** Δεν περιλαμβάνονται πακέτα και signature θεραπείες. Είναι extra υπηρεσίες που μπορούν να επιλεχθούν επιπρόσθετα.

Horizontal Image Area
2930491

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ SIGNATURE ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 450€

Οι signature Θεραπείες σχεδιάζονται από την ειδικό μας Γιώτα Μάστορα χρησιμοποιώντας μία πληθώρα τεχνικών μάλαξης και διαδικασιών, οι οποίες εξυψώνουν το επίπεδο απόλαυσης και εμπειρίας του πελάτη μέσα στους χώρους του spa. Πρόκειται για Tailor Made Θεραπείες, μία ή δύο για κάθε spa, οι οποίες χαρακτηρίζουν το ύφος, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό ενός spa, εμπνευσμένες από την περιοχή, τα προϊόντα που παράγονται εκεί, καθώς και την παράδοσή της.

Ταυτόχρονα, δημιουργείται ένα ισχυρό όνομα του spa σας, ένα ισχυρό Brand, το οποίο γίνεται σταδιακά αναγνωρίσιμο λόγω της ιδιαιτερότητάς του και της μοναδικότητάς του από ένα ευρύ κοινό.

Main Description
2930496

Αυτή η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Δημιουργία εγχειριδίου (manual), όπου περιγράφεται αναλυτικά ο ακριβής τρόπος εκτέλεσης της signature θεραπείας, βήμα προς βήμα.
 • Ανάλυση των προϊόντων και των συστατικών που περιέχονται στα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στην εξειδικευμένη θεραπεία καθώς και αιτιολόγηση για την επιλογή των συγκεκριμένων υλικών. Επιλογή προμηθευτών και κοστολόγηση ανά θεραπεία.
 • Ανάλυση & Συμβουλευτική Marketing για την προώθηση της θεραπείας και των προϊόντων της.
 • Παρουσίαση φιλοσοφίας και προέλευσης των θεραπειών και τεχνικών που χρησιμοποιούνται
 • Εξήγηση της εμπορικής ονομασίας και ανάλυση των κατηγοριών πελατών που απευθύνεται.
 • Εκπαίδευση του προσωπικού, ώστε να γίνει ακριβής και αποτελεσματική η εφαρμογή της θεραπείας. Εκμάθηση τεχνικών προώθησης της θεραπείας από το προσωπικό.
 • Επαναξιολόγηση του προσωπικού για την ορθή και αποτελεσματική εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων της θεραπείας μετά το πέρας της εκπαίδευσης.

** Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης

Horizontal Image Area
2930492

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΚΕΤΩΝ SPA 350€

Ο επισκέπτης ενός spa θέλει να βιώσει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία spa που να περιλαμβάνει μία ποικιλία από θεραπείες και υπηρεσίες spa στην καλύτερη τιμή. Σίγουρα χρειάζεται μία ισορροπημένη πρόταση τόσο σε χρόνο όσο και στον τύπο των θεραπειών και όλες οι παροχές να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους! Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα πακέτα που μπορούν να δημιουργηθούν όπως πακέτα ημέρας, μισής μέρας, για δύο και ούτω καθεξής. Η εμπειρία μας και η φαντασία μας είναι ικανή να δημιουργήσει τα κατάλληλα ανταγωνιστικά πακέτα για για κάθε επιχείρηση spa.

Περιλαμβάνονται:

 • Κείμενα
 • Marketing – εκπαίδευση σε τρόπους προώθησης
 • Κοστολόγηση

** Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης

Horizontal Image Area
2930493

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 80€ / ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι εναλλαγές και το στοιχείο της έκπληξης είναι βασικό στοιχείο για ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών spa και αύξηση στις πωλήσεις. Πολλές φορές ο επισκέπτης του spa χρειάζεται συνάμα μία πρόταση και μία ευκαιρία για να απολαύσει κάτι ξεχωριστό και σε καλή τιμή. Γι’ αυτό, δημιουργούμε αρκετά συχνά ορισμένες ευχάριστες και πρωτότυπες προτάσεις, δηλαδή προσφορές spa, θέλοντας να έλξουμε την προσοχή των πελατών σας.

** Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εκτύπωσης

Space
2930494
Footer
2930286

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


+30 693 0871304
gmastora@4g-spaconsulting.com
ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ