OGIBiz Website

Main Description
2931289

4G SPA SOLUTIONS– PANAGIOTA MASTORA NIK. 693 0871304

Menu
2930281
Space
2930595
Main Description
2930596

4G SPA SOLUTIONS – ΠΑΚΕΤΑ SPA MARKETING

Horizontal Image Area
2930600

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ – MARKETING ONLINE – SOCIAL MEDIA – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ SITE - 260€ / μήνα

Ο κυρίαρχος στόχος για αυτή την υπηρεσία είναι η αύξηση των πωλήσεων, η αύξηση της αναγνωρισιμότητας, της απήχησης και του prestige της επιχείρησης, καθώς και ένα καλό feedback για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας από το κοινό σας κάτι που βοηθάει στην βελτίωση της ποιότητας των δικών σας υπηρεσιών και προϊόντων. Όμως ποιος ξέρει ποια social media και ποια τεχνική είναι κατάλληλη για κάθε επιχείρηση;

Μα φυσικά οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζομαι στενά και πολύ διεξοδικά σε κάθε project συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου εξειδικευμένης εμπειρίας στον χώρο της ευεξίας και των spa. Γίνεται ολόκληρη ανάλυση και μελέτη για το πως θα εκπληρωθούν οι παραπάνω στόχοι με την ανάρτηση περιεχομένου στα social media και με την επιμέλεια / αναβάθμιση της ιστοσελίδας. Χαράσσεται μία στρατηγική με πολύ συγκεκριμένες και δοκιμασμένες τεχνικές και συγκεκριμένους στόχους.

Main Description
2930601

Κατόπιν, υπάρχει η δυνατότητα για καθοδήγηση/ εκπαίδευση στην παραγωγή περιεχομένου σε FB, Instagram, TikTok, αλλά και η πλήρη ανάληψη παραγωγής, διοχέτευσης περιεχομένου από εμένα και τους συνεργάτες μου.

 • Δημιουργία και αναβάθμιση λογαριασμών στα social media (Facebook, Instagram, tik-Tok)
 • Σχεδιασμός στρατηγικής για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
 • Ανάρτηση περιεχομένου με σταθερή συχνότητα.
 • Προτάσεις ειδικών ενεργειών π.χ. διαγωνισμοί, προσφορές
 • Εύρεση των κατάλληλων # hashtags με συγκεκριμένη μεθοδολογία.
 • Διερεύνηση θεματολογίας & και δημιουργία πλάνου.
 • Προτάσεις για την ανάπτυξη του κοινού.
 • Επιμέλεια και αναβάθμιση περιεχομένου ιστοσελίδας
Horizontal Image Area
2930602

ΑΝΑΠΤΥΞΗ BRAND – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 360€ / μήνα

ΟBranding είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας ξεχωριστής και μοναδικής ταυτότητας για μια επιχείρηση, που αποτυπώνεται στο μυαλό των πελατών και του στοχευμένου κοινού. Αρχικά γίνεται μία συζήτηση με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για να βρούμε για ποιο λόγο δημιουργήθηκε αυτή η επιχείρηση και πιο είναι το όραμα του επιχειρηματία. Αν υπάρχει μεγάλη ασάφεια και δυσάρεστα συναισθήματα με έλλειψη ξεκάθαρου στόχου για να μπορεί να σχεδιαστεί μία στρατηγική προτείνουμε πρώτα κάποιο Business Consulting όπως η υπηρεσία που προσφέρουμε εμείς, το Digging 4 Gold. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα παρακάτω.

Το Branding εκδηλώνεται σε 2 επίπεδα. Το πιο πρακτικό που έχει να κάνει με το Όνομα της επιχείρησης, το λογότυπο, ο σχεδιασμός των εντύπων, εύρεση κατάλληλων μηνυμάτων / slogans – σήματα κατατεθέν, το προφίλ και το ύφος της επιχείρησης. Το δεύτερο έχει να κάνει με δράσεις, ιδέες, καμπάνιες και δοκιμασμένους τρόπους για να ενισχυθεί το Brand και να δημιουργηθεί σταδιακά μία πολύ ισχυρή εικόνα που μπορεί να έχει σχέση τόσο με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων όσο και με τους συσχετισμούς της επιχείρησης με διάφορες εκφάνσεις της ζωής καθώς και με διάφορες κοινωνικές ανάγκες.

Main Description
2930603

Στην υπηρεσία περιλαμβάνεται:

 • Σχεδιασμός επικοινωνιακού concept για την προβολή του brand.
 • Εύρεση Slogan & subslogan ανάλογα με τις ανάγκες προβολής.
 • Εύρεση του προφίλ του πελάτη της επιχείρησης (niche)
 • Αξιολόγηση των αναγκών του συγκεκριμένου niche
 • Πρόταση για κατάλληλες συνεργασίες ή συνδέσεις με άλλες επιτυχημένες επιχειρήσεις
 • Πρόταση για τα κατάλληλα events και τις κατάλληλες δράσεις για την προβολή της επιχείρησης και της κατάλληλης προώθησης του επικοινωνιακού concept της επιχείρησης
 • Δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας.
 • Συνεχής παρακολούθηση
Horizontal Image Area
2930604

DIGGING 4 GOLD 580€ εφάπαξ

ΟΈνα καίριο ζήτημα που φέρνει δυσκολία όταν πάμε να σχεδιάσουμε την στρατηγική μάρκετινγκ, κάτι που αντιμετωπίζουμε πολύ συχνά, είναι η ασάφεια, η αοριστία και η έλλειψη αυτογνωσίας του επιχειρηματία σχετικά με την επιχείρησή του και τους στόχους του. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τα ξέρει όλα, από την άλλη η σαφήνεια και ο ξεκάθαρος στόχος είναι άκρως απαραίτητα για την στόχευση, το μάρκετινγκ και την επιτυχία μίας επιχείρησης.

Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε μία πολύτιμη υπηρεσία, την Digging 4 Gold, για κάθε επιχειρηματία, ώστε να ξέρει ακριβώς τι θέλει να πετύχει, ποιος θέλει να είναι, τι είναι διατεθειμένος να κάνει , ενός είδους Συμβουλευτική – Business Coaching που τον βοηθά να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα μέσα του και στην επιχείρησή του για να έχει από εκεί και μετά σταθερά ανοδικά βήματα στην πορεία της επιχείρησής του.

Είναι σημαντικό στην αρχή να αφιερώσουμε αρκετό χρόνο για να κάνουμε τις 10 συνεδρίες του Business Coaching και θέλει λίγη υπομονή, θα είναι σαν να ψάχνουμε στο άγνωστο (Digging), ωστόσο στο πλάι των ειδικών για να αρχίσουμε σιγά σιγά να ανασύρουμε όλη την πληροφορία από μέσα προς τα έξω πράγμα που θα κάνει την κάθε επιχείρηση ξεχωριστή και μοναδική, ώστε να αρχίσει να αποδίδει τα μέγιστα (Gold).

Πραγματοποιείται από εξειδικευμένο και βραβευμένο επαγγελματία στην συγκεκριμένη τεχνική. Στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι να περιορίσουμε τις άσκοπες τεχνικές μάρκετινγκ και κατά συνέπεια την εξοικονόμηση πόρων, ώστε να χαράξουμε μία στρατηγική μάρκετινγκ πολύ συγκεκριμένη και αποτελεσματική.

Horizontal Image Area
2930605

EVENT MARKETING - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, EVENTS , ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ - από 550€ / event

Σήμερα, σ'ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι ζωτικής σημασίας κάθε επιχείρηση να μπορεί να βρίσκει νέους τρόπους για να κάνει σύνδεση με το κοινό της. Ένα τέτοιος τρόπος και πολύ αποτελεσματικός είναι η προώθηση της επιχείρησης σου και των προϊόντων της μέσω του event marketing, δηλαδή μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων με πολύ συγκεκριμένο στόχο και concept, και με τη δύναμη του event branding, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για τους πελάτες σας και το κοινό σας, αφήνοντάς τους αλησμόνητες εντυπώσεις και χτίζοντας ουσιώδεις σχέσεις μεταξύ τους!

Τα events είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεχωρίσει μία επιχείρηση και να διαφοροποιηθεί από το τυποποιημένο marketing και από την φασαρία που δημιουργεί η συνεχόμενη ψηφιακή διαφήμιση και προβολή που κυριαρχεί στις μέρες μας. Ενώ, ταυτόχρονα επιλέγει να συναντήσει τον πελάτη της face-to-face και να συνάψει αληθινές και ουσιαστικές σχέσεις μαζί του.

Main Description
2930608

Προώθησε την επιχείρησή σου με την δύναμη του event marketing!

Όλοι οι επαγγελματίες στο χώρο του μάρκετινγκ αναγνωρίζουν ότι οι εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντικές για την επιτυχία μίας επιχείρησης ιδιαίτερα στα πρώτα της βήματα, αλλά και μετέπειτα. Ακόμη, υποστηρίζουν ότι η πλειοψηφία των παρευρισκομένων στην εκδήλωση ή των συμμετεχόντων σε μία παρουσίαση προϊόντων, περίπου το 98%, είναι πολύ πιθανό να αγοράσει το προϊόν που έχει δει ή την υπηρεσία που του παρουσίασαν διεξοδικά έχοντας γνωρίσει παράλληλα και το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης και κάνοντας σύνδεση μαζί του.

Είναι σημαντικό βέβαια πρώτα να γίνει κατανόηση του κοινού στο οποίο απευθύνεσαι για να προσελκύσεις τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους και να γίνουν πελάτες σου. Γι'αυτό, γίνεται από εμάς μία λεπτομερή ανάλυση των αναγκών και των προτιμήσεων του συγκεκριμένου κοινού για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε μία εκδήλωση που πραγματικά θα τους ενθουσιάσει και θα τους αποτυπωθεί νοητικά το brand name για τα καλά

Επομένως, απαιτείται στρατηγικός σχεδιασμός από εμάς και να βοηθήσουμε να απαντηθούν από τους μελλοντικούς πελάτες οι εξής ερωτήσεις:

· Τι περιμένει από το event μας;

· Τι θα κερδίσει αν το παρακολουθήσει;

Έτσι, επιλέγουμε τον κατάλληλο τύπο και περιεχόμενο της εκδήλωσης και τα κατάλληλα μηνύματα για κάθε επιχείρηση, ώστε να συμπίπτουν με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του συγκεκριμένου κοινού για να προσελκύσουμε περισσότερους και πιο θερμούς πελάτες. Μία εκδήλωση μπορεί να έχει εκπαιδευτικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, επικοινωνιακό, συνεδριακό ή κοινωνικό χαρακτήρα.

Horizontal Image Area
2930609

ΒΕ ΜΥ GUEST! - I από 260€ / επίσκεψη

Πρόκειται για μία υπηρεσία διαφήμισης και προβολής ξενοδοχείων, spa, ινστιτούτων, κέντρων ευεξίας, γυμναστηρίων, εστιατορίων και άλλων επιχειρήσεων. Μία πολύ αποτελεσματική υπηρεσία μάρκετινγκ και διαφήμισης της δική σας επιχείρησης με ένα πολύ φυσικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ένας καταξιωμένος εγχώριος καλλιτέχνης ή αθλητής δοκιμάζει τις υπηρεσίες σας και μέσα από την δική του ματιά, τον τρόπο που εκφράζεται και με ειλικρίνεια τονίζει όλα πλεονεκτήματα και τα καλά σημεία των προϊόντων και των υπηρεσιών σας προβάλλοντας σε όλα τα δικά του social media και συστήνοντας στους ακόλουθους του τα συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες ως κάτι ξεχωριστό.

Όλα αυτά φυσικά για να γίνουν χρειάζεται κάποιος χρόνος και κάποια εξοικείωση, οπότε προτείνεται 2 ημέρες διαμονή στον διάσημο φιλοξενούμενο με δυνατότητα να δοκιμάσει τις καλύτερες υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, κάτι που παρέχεται δωρεάν από εσάς φυσικά στο σύνολο.

Main Description
2930611

Είναι σημαντικό να καλοδεχτούμε τον διάσημο φιλοξενούμε και να τον περιποιηθούμε σαν τον καλύτερο πελάτη μας, να τον ξεναγήσουμε, να αφιερώσουμε χρόνο για να κάνουμε σύνδεση μαζί του γιατί όλο αυτό που θα χτίσετε μαζί του είναι αυτό που θα αποτυπωθεί στα social media και γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δυνατή είναι η εικόνα στις μέρες μας και δείχνει πάντα το αυθεντικό από το ψεύτικο. Επομένως, χρειάζεται και από την πλευρά σας χρόνο και προσπάθεια, αλλά και να γίνετε πιο κοινωνικοί και δοτικοί προκειμένου να δημιουργήσετε μία πολύ ωραία εντύπωση και εικόνα για την επιχείρησή σας.

Εμείς από την πλευρά μας, για κάθε επιχείρηση μελετάμε και προτείνουμε τους καταλληλότερους για την πιο αποτελεσματική προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

Horizontal Image Area
2930610

ΒΕ ΜΥ GUEST! - II από 850€ / επίσκεψη

Ένα επόμενο βήμα στη διαφήμιση της επιχείρησή σας θα μπορούσε να είναι η προώθηση και η προβολή – διαφήμιση των προϊόντων σας μέσα από έναν “αστέρα” παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας για μία αναγνώριση και προώθηση της επιχείρησης σας σε παγκόσμια ή πανευρωπαϊκή κλίμακα. Εμείς από την πλευρά μας, συνεργαζόμενοι με διεθνή πρακτορεία στο εξωτερικό και πάλι για κάθε επιχείρηση μελετάμε και προτείνουμε τους καταλληλότερους για την πιο αποτελεσματική προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ!

Space
2930606
Footer
2930286

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


+30 693 0871304
gmastora@4g-spaconsulting.com
ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ